“Hem tehdit edildim hem mağdur oldum”

“Hem tehdit edildim hem mağdur oldum”

 Murat Yılmaz (40) adlı bir vatandaş Bülent I. Tarafından dolandırıldığını iddia etti. Gazetemize önceki gün gelerek Bülent I. Tarafından dolandırıldığını...

 

Murat Yılmaz (40) adlı bir vatandaş Bülent I. Tarafından dolandırıldığını iddia etti. Gazetemize önceki gün gelerek Bülent I. Tarafından dolandırıldığını ve tehdit edildiğini söyleyen Murat Yılmaz, mağduriyet yaşandığını belirtti.

 

Bülent I.’nın 2009 yılında ticari bir araç aldığını belirten Murat Yılmaz, “O zaman 20 bin TL nakit para verdim. Ayrıca aracın geri kalan parası için kredi kartımdan kredi çektik. Ancak daha sonra Bülent I. ne verdiğim nakit parayı geri vermedi. Kredi kartımdan çekilen krediyi de ödemedi. Böylece banka bana haciz gönderdi. Kendisinin yanına defalarca gidip borcunu ödemesini istedim. Ancak her defasında bana ‘Bu gün git yarın gel, tamam ödeyeceğim’ gibi sözler verdi” dedi.

 

BENİ TEHDİT ETTİ

 

Banka tarafından haciz gelmesinden sonra bankanın her ay maaşından kesinti yaptığını iddia eden Yılmaz, “Elimde imzalı belge olmadığı için adli mercilere başvuramıyorum. En son bu borcu ödemesini istediğimde beni tehdit etti. Bende bunun üzerine savcılığa giderek ifade verdim. Borcunu ödemeyerek hem beni mağdur etti hem de tehdit etti. Her ay maaşımdan kesilen kesintilerle bankaya olan borcumu ödemeye çalışıyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.