HEM TASARRUF, HEM ŞAMPİYONLUK

HEM TASARRUF, HEM ŞAMPİYONLUK

Mor menekşe yönetimi rotayı belirledi. Bölgesel Amatör lige yepyeni bir yapılanmayla girmeye hazırlanan Gebzespor yeni sezon öncesinde hedefini belirledi.Mor...

Mor menekşe yönetimi rotayı belirledi. 

Bölgesel Amatör lige yepyeni bir yapılanmayla girmeye hazırlanan Gebzespor yeni sezon öncesinde hedefini belirledi.

Mor menekşe bu sezon hem şampiyonluğa oynayacak, hem de önünde bir çığ gibi bulunan borçları kapatmanın formülleri üzerinde geniş çaplı çalışmalar yapacak.

 Geçmişten bugüne gelen, futbolcu, başkan ve kulüp personellerine olan borç yükü Gebzespor’un geleceğini neredeyse ipotek altına almıştı. Gebzespor mevcut şartlarla 3.lige çıkarsa yine eskisi sorunları yaşayacak, dolayısıyla bu sorunları göz önünde bulunduran kulüp idarecileri yeni sezonda hem şampiyonluğa uzanmanın planlarını yapacak, hem de  transfer yasağının kalkması noktasında çalışmalar yapmayı hedefliyor. Temsilcimiz geçmişe oranla daha planlı ve programlı hareket ediyor.

 

TAŞ GİBİ TAKIM KURULUYOR

Bölgesel amatör ligde nasıl bir takım kuracağı konusunda belirsizliğin yaşandığı mor menekşede tüm soru işaretleri rafa kalktı. Yavuz Unsur ve Abbas Sır işbirliğinde başlayan çalışmalara taraftarlarda destek verdi. Uyuyan dev küllerinden doğdu. Özgür, Uğur, Garip, Murat Dilek, Yılmaz Mert, Emrullah, Güney gibi isimler takıma kazandırılarak ciddi bir sinerji yaratıldı. Bu oluşuma taraftarlarda destek verirken mor menekşede hareketli günler yaşanmaya başlandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.