HEDEFTE AKSARAY VAR

HEDEFTE AKSARAY VAR

Geçen hafta Maltepespor’u yenerek moral bulan Darıca Gençlerbirliği ligin 4.haftasında Yeni Aksaray’ın konuğu olacak. Ligin 3.haftasında Maltepespor’u...

Geçen hafta Maltepespor’u yenerek moral bulan Darıca Gençlerbirliği ligin 4.haftasında Yeni Aksaray’ın konuğu olacak. 

Ligin 3.haftasında Maltepespor’u yenerek üzerindeki stresi atan, moral bulan Darıca Gençlerbirliği artık geleceğe daha umutla bakıyor. Maltepe karşısında kadro kalitesine yakışan futboldan esintiler sunan ve gelecek haftalar için umut veren Darıca Gençlerbirliği  3.ligin 4.haftasında deplasmanda Yeni Aksaray’ı da yenerek yepyeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Hafta sonunda oynanacak bu karşılaşma  Pazar günü Aksaray stadında saat: 15.00 de başlayacak.

 

DAHA ÜRETKEN OLMALIYIZ

 

Sezona iki beraberlikle başladıktan sonra kötü gidişe Maltepe karşısında dur diyen ve derin bir oh çeken Darıca Gençlerbirliği tam anlamıyla hazır durumda değil. Sarı yeşilliler Maltepespor’u yenip zaman zaman etkili olsa da pozisyon üretkenliği konusunda sıkıntı yaşadığı gözlemlendi. Rakibine sık sık pozisyon da  veren Darıca Gençlerbirliği’nin biraz daha güçlü rakipler karşısında zorlanabileceği düşünülüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.