Hedefimiz şampiyonluk

Hedefimiz şampiyonluk

BAL’da mücadele veren Başiskele Belediyespor’un antrenörü Murat Şahin yaptığı açıklamada “Bizim hedefimiz birincilik sonuna kadar zorlayacağız.

İki veya üç takviye daha yapabiliriz” dedi

GENÇLERİ ÇOK BEĞENDİM

Başiskele Doğantepespor antrenörü Murat Şahin hazırlık maçının ardından açıklamasında “Hazırlık döneminin son haftasına geliyoruz. 20’sinde maçlarımız başlıyor. Bugün değerli bir takımla karşılaştık. Genç kadrosu var ama bugün onları çok beğendim. İnşallah ilk yarı alamadıkları puanları ikinci yarıda alırlar. Bu sıkıntılı günlerini atlatırlar. Mücadele ettikten sonra bu genç kardeşlerimizin başaramayacağı şey yok. Maça gelirsek; birçok kulüpte olan sıkıntı bizim kulüpte de oldu. Futbolcu kardeşlerimizin özverisiyle ilk yarıyı tamamladık ama istediğimiz yerde bitirmedik. Telafisi mümkün. Önümüzde 13 maç var. Çocuklar sıkı çalışıyor. Bugün de iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. Bir hazırlık maçı daha oynayacağız.

İKİ VEYA ÜÇ TAKVİYE DAHA

Bütün futbolcularımız her maçın değerini biliyor. Kent derbilerinde iyi oynadık, çoğunda kazandık. Kazanamadığımızda da oyun olarak daha üstündük. Son iki maçı da alabilseydik ilk üçte olup şampiyonluğun en büyük adaylarından olabilirdik. Yine çok sorun değil. Bu çocuklar biraz destek olunduktan sonra yeniden ilk üç sıra için en avantajlı takımlardan biri olabiliriz. Bizim hedefimiz birincilik sonuna kadar zorlayacağız. Orhan ve Abdülkadir Kaba’yı kadromuza kattık. Biraz antrenman eksiklikleri var ama bugün iyi oynadılar. Şimdilik görünen iki transferimiz var ama iki veya üç oyuncu almayı daha düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.