“Hedef partimizin iktidar olmasıdır”

“Hedef partimizin iktidar olmasıdır”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığından istifa eden Muzaffer Bıyık resmi başvurusunu yaptı

Geçtiğimiz cuma günü genel merkezin talimatının ardından ilçe başkanlığından istifa ederek Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Muzaffer Bıyık, yoğun bir katılımın ardından müracaat dosyasını bugün yaptı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda yaptığı başvurunun ardından çıktığı yolda kendisini yalnız bırakmayan sevdiklerine hitaben konuşma yapan Muzaffer Bıyık şunları söyledi, “Biz vatandaşa dokunabilecek işler yapmak için buraya geleceğiz İnşallah. Sonuç ne olursa olsun Muzaffer Bıyık’ı tanıyan bilir ki “merkezi teşkilattır”. Hangi aday olursa olsun, ben aday açıklanacağı gün yine burada olacağım, adayımızın yanında olacağım. Biz şunun adamı bunun adamı hiçbir zaman olmadık. Adamı olacağımız bir adam varsa oda Recep Tayyip Erdoğan’dır. 

 Darıca’nın genel sorunlarını da, sıkıntılarını da bildiğime inanıyorum. Kendime güveniyorum, kendime güvendiğim içinde bu yola çıktım. Kendime güvenim olmasa böyle bir talepte bulunmak için böyle bir hadsizlik yapmazdım. Ben şuna inanıyorum aday kim olursa olsun Ak Partili bir belediye başkanının Darıca’da iktidar olması aslolandır.  Bizim için önemli olan budur. Artık bundan sonraki süreç genel merkezimizde. Büyüklerimiz neyi taktir eder, nasıl olur inşallah zamanla göreceğiz. Katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.