“Hedef 100 bin oy”

“Hedef 100 bin oy”

  Saadet Partisi’nin her geçen gün halk nezdinde tekrar değer bulduğunu ifade eden Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Mahalle temsilcileriyle...

 

 

Saadet Partisi’nin her geçen gün halk nezdinde tekrar değer bulduğunu ifade eden Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Mahalle temsilcileriyle yaptığı olağanüstü toplantıda seçimlerde hedeflerinin 100 bin oy olduğunu açıkladı. Mahalle Temsilcileriyle teşkilat binasında olağanüstü toplantı yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, seçim sathına girdiklerini ifade ederek, “Artık bundan sonra tek derdimiz seçim olmalı. Tüm işlerimizi programlarımızı 31 Mart 2014 tarihine ertelemeliyiz. Çünkü 30 Mart 2014 bizim düğün günümüz” dedi.

 

“30 MART BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ”

 

Başkanlık Divanı üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Mahalle Temsilcilerine seslenen Başkan Çelik, “Nasıl kendi düğünümüze ya da evladımızın düğününe davetli listesi yapıyorsak 30 Mart 2014’te ki düğünümüze de aynı özeni göstermeliyiz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başlamamız gerekmektedir. Bu anlamda sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Sahada ki bizlerin eli ayağı gözü kulağı sizlersiniz. Gebze’de hedefimiz 100 bin oy. Bunu alacak güçte ve kapasitedeyiz. Sadece yapmamız gereken hakkını vererek çalışmaktır. Bu anlamda tüm birimlerimizle sahada aktif olacağız. 16 Kasım 2013 Cumartesi günü saat:19.30’da ilçe binamızda ilçe divanımızı yapacağız. Gebze’ye görülmemiş hizmetleri inşallah Milli Görüşçü kadrolar yapacaktır. Biz bunun ilk adımını bu toplantı ile yapmış bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.