Hayatı boyunca ailesinin yalan söylediğini Facebook’tan öğrendi!

Hayatı boyunca ailesinin yalan söylediğini Facebook’tan öğrendi!

Her ailenin içinde bazı sırlar vardır, sırlar ortaya çıkınca bazen bir rahatlama bazen ise işlerin tamamen karışması ihtimali ortaya çıkar. Slvina...

Her ailenin içinde bazı sırlar vardır, sırlar ortaya çıkınca bazen bir rahatlama bazen ise işlerin tamamen karışması ihtimali ortaya çıkar. Slvina Martinez Pntos'un başına da böyle ilginç bir sır çözme durumu geldi...

31 yaşındaki genç kadın Facebook’ta gezerken hayatını etkileyecek bir sırrı çözeceğinin farkında değildi. Arjantin’in Mar del Plata şehrinde yaşayan Martinez, Facebook’ta eski fotoğraflarına bakarken, ailesinin bazı fotoğraflarında bir ayrıntı dikkatini çekti. Annesinin kendisini doğurmadan çok kısa süre önce çekilmiş fotoğraflarında hamile olmadığını gördü. Hem de fotoğraflardan birinde Silvine’nin doğmasına sadece iki hafta vardı ve annesi gayet fit görünüyordu.

facebook-silvina

16 YAŞINDA BİR ANNEDEN ALINMIŞ

Evlat edinildiğini geç de olsa öğrenen genç kadın, alesiyle yüzleşmek için konuyu açtı. Ailesinin Silvina'ya söyledikleri tek şey saat 11:30'da dünyaya geldiği ve biyolojik annesinin 16 yaşında olduğuydu. Ebesinin adının ise Ricardo Carminatti olduğunuda söyleyen ile başka bir ayrıntı vermedi. Slvina, Facebook’ta yaptığı açıklamada “Üvey annem pek bir şey bilmiyor ya da anlatmak istemiyor. Üvey babam ise yıllar önce vefat etti. Biyolojik anne ve babamın beni terkedip terketmediğini veya beni para karşılığı evlat edindirip edindirmediklerini bilmek istiyorum sadece” dedi.

GERÇEK AİLESİNİ BULABİLMEK İÇİN FACEBOOK SAYFASI AÇTI

Silvina Martinez Pintos, Facebook'ta son olarak “Hayatıma devam edebilmem ve gerçekte kim olduğumu öğrenebilmem için bunları mutlaka öğrenmem gerekiyor” dedi ve bir Facebook sayfası açtı. Genç kadın Facebook üzerinden biyolojik ailesini aramaya aylardır devam ediyor.

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.