Hatice Teyze aradı Köşker, dert dinledi

Hatice Teyze aradı Köşker, dert dinledi

  Beylikbağı gezisinde kendisine cep telefonundan ulaşan Hatice Demirel (60) isimli vatandaşın çağrısını geri çevirmeyen Başkan Köşker, 3...

 

 

Beylikbağı gezisinde kendisine cep telefonundan ulaşan Hatice Demirel (60) isimli vatandaşın çağrısını geri çevirmeyen Başkan Köşker, 3 torunuyla birlikte yaşayan yaşlı kadına gerekli yardımların yapılması için gerekli talimatları birim müdürlerine verdi. Mimar Sinan Mahallesi’nden ikamet eden Hatice Demirel’in çağrısını karşılıksız bırakmadı. Başkan Köşker, Mimar Sinan Mahallesi 051 Sokak’ta ikamet eden ve torunlarıyla birlikte yaşayan 60 yaşındaki Hatice Teyze’nin kendisini telefonla arayarak evine davet etmesi üzerine mahalle muhtarı ve belediye birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti.

KÖŞKER EVİNE GİTTİ

3 torunuyla bir evde yaşamak zorunda olduğunu ve bakımlarıyla kendisinin ilgilendiğini kendisine anlatan Hatice Demirel’e (60) sorunlarının çözülmesi ve imkânlar ölçüsünde yardım sözü veren Başkan Köşker, “Gücümüz ölçüsünde, vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesinde, yardım noktasında yanlarındayız. Darda olan vatandaşlarımızın yanında olmak, onlara destek vermek görevimiz” ifadelerini kullandı. 

GEREKEN YAPILACAK!

 

Başkan Köşker, Hatice Demirel isimli vatandaşa gerekli yardımların yapılması için birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Başkan Köşker’in çağrısını geri çevirmeyerek ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Demirel, “Telefondan rahatlıkla ulaştığım başkanıma beni kırmayarak ziyaretime geldiği, sıkıntılarımı dinlediği için teşekkür ederim. Desteklerinden ötürü de ayrıca teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun. Hizmetlerinde ve çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.