Hastane harabe oldu

Hastane harabe oldu

 Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yapım işini alan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle yapılan ihale TOKİ tarafından iptal edilmişti, yeni...

 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yapım işini alan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle yapılan ihale TOKİ tarafından iptal edilmişti, yeni ihale tarihi 11 Kasım 2013 olarak belirlendiği öğrenilirken bu süre zarfında vatandaşlar prefabrik yapıda hizmet almaya devam edecek. Eski hastanenin durumunu ise içler acısı durumda. Hastanenin bu durumunu gören vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi.

YAZIK DEĞİL Mİ?

 

Hastanenin eski yerinin harabeye döndüğünü ifade eden vatandaşlar, “Yeni hastane yapılacak diyerek burayı yıkmak istediler. Ancak işi alan firma yüzünden bu sıkıntıların yaşadığını söyleniyor. Yetkililer ile ihaleyi alan firma arasında nasıl bir anlaşma yapılmış ki yetkililer hiçbir şey yapmıyor. Firma iflas ettiyse bunun cezasını bizler neden çekiyoruz” diye tepki gösteren vatandaşlar ayrıca eski hastane içersinde bulunan birçok eşyanın çürümeye terk edildiğini iddia ederek, “Hastanenin eski yerinde kullanılan malzemeler hurda diye öylece bırakılmış. Bu malzemeler bizlerin verdiği vergilerle alındı. Ancak şimdi çürütülüyor” dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.