Hande Yener kıskançlık krizine girdi

Hande Yener kıskançlık krizine girdi

Hande Yener, rakibi Ayşe Hatun Önal’ın klibini kıskandıHande Yener, pop müziğin yükselen değeri Alşe Hatun Önal'ın yeni şarkısı Olay'ın klibini...

Hande Yener, rakibi Ayşe Hatun Önal’ın klibini kıskandı

Hande Yener, pop müziğin yükselen değeri Alşe Hatun Önal'ın yeni şarkısı Olay'ın klibini kıskanınca ekibine "Çöl klibi istiyorum, gerekeni yapın talimatı verdi. Yener, Kapadokya'da klip çekti.

Demet Akalın’la girdiği polemiklerle bilinen ve kendisini her fırsatta ‘Pop müziğin kraliçesi’ olarak lanse eden şarkıcı Hande Yener, müzik dünyasındaki yükselişini sürdüren Ayşe Hatun Önal’ın yeni klibini izleyince kıskançlık krizine girdi.

ÖNAL’IN KLİBİ ÇOK BEĞENİLDİ 

Ayşe Hatun Önal, uzun aralıklarla çıkardığı ve ciddi başarılar elde ettiği albümleriyle müzik dünyasında ağırlığını hissettirirken, rakiplerinin de uykularını kaçırıyor. Son çıkardığı ‘Selam Dengesiz’ adlı albümüyle beğeni toplayan güzel şarkıcı, ABD’de çektiği klibiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.

EKİBİNE TALİMAT VERDİ

Önal’ın California çöllerinde ‘Burning Man’ Festivali sırasında ‘Olay’ şarkısına çölde çektiği klibi çok beğenen Yener’in “Ben de bir çöl klibi istiyorum” dediği ve hemen ekibine talimat verdiği ortaya çıktı. Bunun üzerine harekete geçen Yener’in ekibi Kapadokya’da western konseptine uygun çekim yapmak için çalışmaya koyuldu. Seviyorsun şarkısının klibi için Yener’e stil danışmanları kızılderili imajını uygun gördü. Yener’in şarkısının klibi yaklaşık bir haftadır yayında ancak iki milyona yakın seyredilen Önal’ın başarısına yaklaşamadı.

 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.