Hamza Mutlu: Kocaelispor taraftarı sosyal medyadan ibaret değil

Hamza Mutlu: Kocaelispor taraftarı sosyal medyadan ibaret değil

31 Mayıs 2019’da Kocaelispor ile sözleşmesi sona eren takım kaptanı Hamza Mutlu, Çorum maçından sonraki süreci geride bıraktığını, eleştirilerin her zaman olabileceğini, ancak Kocaelispor taraftarının sosyal medyadan ibaret olmadığını ifade etti.

KADİR VE EŞİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
Kocaelispor kariyerinde 167 maça çıkan ve 16 da gole imza atan Hamza Mutlu, Kadir Öge’ye bir ömür boyu, sağlık, mutluluk ve huzur diledi. Mutlu, Çorum maçından sonraki süreci ve önümüzdeki sezon kendisi ile ilgili planlarını şu şekilde aktardı: Kocaelispor’a 5 yıl önce geldiğimizde iki kişi evliydi. Ardından tek tek evlilikler oldu. Darısı Fatih’in, Gökdeniz’in, Onur’un başına. Bugün de Kadir Öge’nin düğünündeyiz. Mutluluğunu onlarla birlikte paylaşmak istedim. Allah bir yastıkta kocatsın. Yeni gelen yönetime ve teknik ekibe başarılar dilerim. İnşallah başarılı olurlar. Çünkü bu şehir bunu hak ediyor.
20 GÜN ÖNCE ARADILAR
Yeni yönetim 20 gün önce bizi çağırdı ve bize “Kimseyle görüşmeyin” denildi. Ardından toplantıya çağrıldık, hatta toplantıdan önce Engin hoca telefonla arayıp davet etti. Şöyle bir şey var. İster devam edelim, etmeyelim, Kocaelispor’un davet ettiği her yere gitmek zorundayız. Kocaelispor bizim kulübümüz sonuçta. Toplantıda Engin hocamız takımdaki herkesle devam etmek istediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.