Hamşioğlu, sokak sokak geziyor

Hamşioğlu, sokak sokak geziyor

 CHP Darıca belediye başkan adayı inşaat mühendisi Cengiz Hamşioğlu, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Hamşioğlu, eşi yüksek...

 

CHP Darıca belediye başkan adayı inşaat mühendisi Cengiz Hamşioğlu, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Hamşioğlu, eşi yüksek mimar Tanja Hamşioğlu ile birlikte, adeta hergün Darıca’nın altını üstüne getiriyor. Günde en az üç mahalleyi sokak sokak gezmeyi planlayan CHP adayı Hamşioğlu, her iş yerini mutlaka ziyaret edip, hem projelerini anlatıyor hem vatandaşı dinliyor, hem de destek istiyor. Dün İstasyon, Kazım Karabekir ve Bayramoğlu mahallesinde esnafları ziyaret eden Cengiz Hamşioğlu, gördüğü ilgi karşısında oldukça memnun oldu.

DARICA’DA ÇOK SAYIDA PROJE BAŞLATACAĞIZ

Hamşioğlu esnaflarla yaptığı sohbetlerde, “Darıca’nın artık değişime uğraması lazım. Çünkü yıllardır yerimizde saydık. Nüfus olarak büyüdük ama proje ve kent ilerlemesi bakımından bir gelişme yok. Parmakla gösterilecek ve kentin önceliği olan bir hizmet yok. İmar sorunları meçhule havale edilmiş durumda. Sahilimizden yeterince yararlanamıyoruz. Doğru dürüst bir kent meydanımız bile yok. Mahalleler düzensiz, plansız görsel güzellikten yoksun. Her mahallenin sorunları diz boyu. Darıca’nın yeniden planlanması ve gerçek bir kent kimliğine kavuşturulması gerekiyor. Bunun için, bu kente bir mühendis eli değmelidir” diye konuştu.

BU KEZ BİZİ DENEYİN

 

CHP adayı Hamşioğlu, yıllardır AKP tarafından yönetilen Darıca’da bunca yıl ne bir büyük bir proje ne de dönüşüm yapılabildiğini, bundan sonrada böyle bir beklentinin boş hayal olduğunu, bir 5 yıl daha kaybetmenin Darıca için vahim sonuçlar doğuracağını vurguladı. Hamşioğlu, “bizi denemenizi, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun bu kez bize bir fırsat verilmesini istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.