Haluk Levent’ten Flormar işçilerine destek

Haluk Levent’ten Flormar işçilerine destek

Anadolu Halk ve Barış Platformu Genel Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, sendikaya üye oldukları için işten atılan Flormar işçilerini ziyaret etti.

GOSB’ta bulunan sendikaya üye oldukları işten atılan ve fabrika önünde 116 gündür direnişte bulunan Flormar işçileri önceki gün Anadolu Halk ve Barış Platformu Genel Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz ve sendika yöneticileri ile işçiler hazır bulundu. Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, “115 gündür sendikalı oldukları için işten atılan Flormar çalışanlarını ziyaret eden halk adamı emek ve emekçi dostu usta sanatçı Haluk Levent eylem yerinde emekçilerle; şarkı söyleyen, kısa sohbeti ile moral veren ve okul çağındaki çocukların ailelerine 300 TL yardımda bulunan bu büyük insana şahsım, sendikam ve Flormar emekçileri adına saygı, sevgi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki var böylesi güzel ve iyi insanlar yoksa hayat çekilmez. Ayrıca katılan tüm temsilci, üye ve katılımcılara teşekkür ederiz.” dedi.

ÇOCUKLARA MADDİ YARDIM

Ünlü sanatçı Haluk Levent, AHBAP adına direnişteki işçilerin çocukları için gerçekleştirdiğini belirterek, 44 çocuğun her biri için 300’er TL desteğin Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi aracılığıyla ailelere aktarıldığını belirtti. Haluk Levent ziyarette ayrıca direnişteki işçiler için de birkaç şarkı söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.