‘’Halkımızın yaşamına değer katmak için çalışıyoruz’’

‘’Halkımızın yaşamına değer katmak için çalışıyoruz’’

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından hizmet alınan projelerin tek tek tanıtıldığı bugünlerde,...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından hizmet alınan projelerin tek tek tanıtıldığı bugünlerde, projelerin oluşmasında büyük katkıları olan muhtarlarla ve farklı STK’ların yöneticileriyle de görüşmeyi sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımların Kocaeli’nin her noktasına eşit bir şekilde ulaşması nedeniyle vakıfların, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların takdirini alan Karaosmanoğlu, hayata geçirilen her projede etkili bir şekilde yapılan istişarenin öneminden bahsettiği görüşmede, “Halkımızın taleplerine duyarlı oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarımızın yaşamdan aldığı mutluluğu artırmak için varlığını güçlü bir şekilde sürdürmektedir. Yatırımlarımızı Kocaeli’ye eşit bir şekilde dağıtıyoruz. Çok şükür bunu bugüne kadar başardık, bundan sonra da başaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.