HALKIMIZ İÇİN SAADET

HALKIMIZ İÇİN SAADET

  Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Belediye Meclis Üyeleri Selahattin Güneş ve Dursun Demiral’ın katıldığı Emek Mahallesi’nde...

 

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Belediye Meclis Üyeleri Selahattin Güneş ve Dursun Demiral’ın katıldığı Emek Mahallesi’nde mahallelilerle bir araya gelerek mahallenin sorunları ve çözüm önerilerini konuştu.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL

Emek ve İnönü Mahallesinin kronikleşmiş sorunu olan kentsel dönüşüm, toplantıya damgasını vuran konular arasındaydı. Bayrak, “Seçim dönemlerinde ortaya çıkan ve resim çekilmek için caddede halk arayan, Çayırova ilçesini sadece Fatih caddesinden ibaret sananlar halkın sorunları bilmediği gibi çözümde üretemezler. Saadet Partisi olarak seçimden seçime değil sürekli halkla iç içe olduğumuz için sorunları ve çözümlerini de çok iyi biliyoruz’’ dedi.

 

GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

 

Saadet Partisi olarak insan merkezli hizmetler yapacaklarını belirten Bayrak, “Çayırova halkının yaşam kalitesini artırmak için yaptığımız çalışmalar neticesinde, ilçemizin ayak basılmadık yerini bırakmadık. Halkımız bizleri sadece seçim zamanı değil, ‘evini sel suyu bastığında yanında gördü, haksız yere evi yıkılmak istenirken yanında gördü, doğalgaz hizmetini alamadığı için hakkını ararken yanında gördü, resmi makamlarda işlerini yapmaya çalışırken yardımcı olarak yanlarında gördü, esnafımız her türlü sıkıntısında çözüm üreten olarak yanlarında gördü” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.