‘Halkı soğutmak istiyorlar’

‘Halkı soğutmak istiyorlar’

 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Örgütü alternatif bir kutlama töreni yaptı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene...

 

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Örgütü alternatif bir kutlama töreni yaptı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene herkesimde vatandaşın katıldığı gözlemlendi. 

ANITA ÇELENK SUNULDU 

Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayları Yüksel Genç ve Nilgün Aydın ile partililer ve vatandaşlar katıldı. Törene meydanda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlanarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam edildi. Törende CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan bir konuşma yaptı.

Cumhuriyete sahip çıkacağız

Vekil Kaplan konuşmasına, parti olarak gerçekleştirdikleri bu törenlerin alternatif kutlama olmadığını belirterek, “Ancak ulusal bağımsızlığımızın simgesi olan bu bayramlar halktan uzaklaştırılarak soğutulmak isteniliyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı tarihte benzerine az rastlanılır bir destandır. Geçmişte olduğu gibi bugünde emperyalist güçlerin ülkemize üzerindeki oyunları devam ediyor. Ancak bizler Yurtta sulh cihanda sulh şiarıyla hareket edeceğiz. Demokratik ve laik cumhuriyetin ilelebet savunacağız” dedi. Yapılan konuşmanın ardında tören son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.