Halk plajları vatandaşı bekliyor

Halk plajları vatandaşı bekliyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent halkının hizmetine sunduğu plajlar, Ramazan Bayramı’yla birlikte başlayacak yaz sezonunda dolup taşacak....

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent halkının hizmetine sunduğu plajlar, Ramazan Bayramı’yla birlikte başlayacak yaz sezonunda dolup taşacak. Tatilcilerin deniz keyfini en güzel şekilde yaşayabilmesi için Mavi Bayraklı plajların da aralarında yer aldığı halk plajlarında yaz sezonuna hazırlıklar tamamlandı. Belde A.Ş. personeli tarafından plajlara şezlong ve şemsiyeler yerleştirilerek, kumsal ile otoparklar da tatilcilere hazır hale getirildi.

 DARICA BAYRAMOĞLU HALK PLAJI

Darıca Bayramoğlu Halk Plajı da bu yaz yine tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu’nda bulunan plajın bir bölümü bu yıl da sadece bayanlara hizmet verecek. Toplam 7 personelin hizmet vereceği Bayramoğlu sahilinde personellerin 3'ü halk plajında, 4 ise bayanlar plajında görev yapacak. Kadınlar Plajı’na 7 yaşından büyük erkek çocuklar alınmayacak.

PLAJ HİZMETLERİ

Kandıra Cebeci, Kerpe ve Bağırganlı ile Darıca Bayramoğlu halk plajlarına konumlandırılan şezlong ve şemsiyeler tatilciler tarafından kiralanabilecek. Tuvalet ve otoparklar ise yine gün boyu ücretli olacak. Yazlıkçılar soyunma kabinleri ve duşlardan ise ücretsiz yararlanacak. Görevli personeller yaz boyunca plajlarda görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.