Halk Ekmeğin malzemeleri ne oldu?

Halk Ekmeğin malzemeleri ne oldu?

Gebze Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek Fabrikası’ndaki oldukça pahalı  olduğu belirtilen malzemelerin akıbeti merak ediliyor.

fabrika-002.jpg 

Gebze Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek Fabrikası’nda 7 Mart  2018 Çarşamba günü  itibariyle ekmek üretimine son verilmişti. Gebze Sultan Orhan Mahallesi Hükümet Caddesi No:211 adresinde bulunan Halk Ekmek Fabrikası Gebze Belediyesi Eski Başkanı merhum Ahmet Pembegüllü döneminde açılmıştı. Halk Ekmek Fabrikası’nda son olarak Marmara Uzmanlar A.Ş. Müdür A. Esat Ural’ın sorumluluğunda idi. A. Esat Ural’ın 2013 yılında Halk Ekmek Fabrikası’ndaki üretim hattını yenileyerek birçok yeni malzeme ve yeni ürünler almıştı.

60 ÇALIŞANI VARDI

Gebze genelinde 47 adet büfesi bulunan ve bu büfelerde çalışan 47 kişi ile birlikte  toplamda 60'a yakın kişi  çalıştığı Halk Ekmek Fabrikası’nda geçtiğimiz mart ayında üretimi durdurulmuştu. Fabrika içerisinde bulunan binlerce TL değerindeki malzemelerin akıbetinin ne olduğu merak konusu oldu. Öte yandan Halk Ekmek Fabrikası’nın olduğu yere ne yapılacağı ise bilinmiyor. Gazetemizi arayanlar vatandaşlar Halk Ekmek Fabrikası’na zaman zaman birilerine girip çıktığı ve bu kişilerin bazen kamyonlara makine yüklediklerini gördüklerini belirttiler.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.