Halı Saha Şampiyonu kupasını Hürriyet’in elinden aldı

Halı Saha Şampiyonu kupasını Hürriyet’in elinden aldı

Genç Kandıralılar Derneği Halı Saha Ligi’nde şampiyon olan Ahmet Hacılar Köyü Derneği oyuncuları kupasını Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet’in elinden aldı.

fatma-kaplan-hurriyet-(2)-002.jpgfatma-kaplan-hurriyet-(3)-002.jpgfatma-kaplan-hurriyet-(4).jpg

Genç Kandıralılar Derneği’nin bu sene 5.’sini düzenlemiş olduğu ve geçtiğimiz sene Kasım ayında başlayan Halı Saha Ligi’nin açılışını yapan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün turnuvanın finalinde de şampiyon olan takıma kupasını takdim etti.

BİRLİK BERABERLİĞİ ARTTIRAN ETKİNLİKLER

İzmit Şirintepe OR-AR Spor Tesislerinde gerçekleşen turnuvada kupayı finalde Akçaova Köyü ile karşılaşan Ahmet Hacılar Köyü kazandı. Kupa törenine Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve partililer katıldı. Turnuvanın ikincisi Akçaova Köyü takımı oyuncularına madalyalarını takan Hürriyet, daha sonra Ahmet Hacılar Köyü takımı oyuncularına kupayı takdim etti. Hürriyet yaptığı açıklamada, “Gençleri bir araya getirerek dostluğu, birlik ve beraberliği aşılayan Genç Kandıralılar Derneği’ne teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerde her zaman derneklerimizin yanındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.