Hal yolu çile dolu! 

Hal yolu çile dolu! 

  Gebze trafiğinin çekilmez noktalarından biri de hal yolunda yaşanıyor. Özellikle Cuma günleri tıkanan yolun daha düzenli hale getirilmesi isteniyor. Gebze’de...

 

 

Gebze trafiğinin çekilmez noktalarından biri de hal yolunda yaşanıyor. Özellikle Cuma günleri tıkanan yolun daha düzenli hale getirilmesi isteniyor.

 

Gebze’de tıkanan trafiğe hal yolu da eklendi. Bir süredir iyice sorun olan trafiğin özellikle Cuma günleri içinden çıkılamaz hale geldiği ileri sürüldü. Sabahın ilk saatlerinden başlayarak akşam saatlerine kadar devam eden trafiğe çözüm bulunması isteniyor. Cadde üzerindeki toptancı esnafının da uyarılmasını isteyen vatandaşlar, özelikle toptancılara mal getiren ve mal almaya gelen araçların da trafiğin kilitlenmesinde etkili olduğuna dikkat çektiler. Yolun her iki tarafına rastgele yapılan parklara TIR ve kamyonların da eklendiğini söyleyen çevre sakinleri, cadde üzerinde çoğu kez iki aracın karşılıklı geçiş yapamadığını, bir tarafta trafik seyir ederken, diğer tarafta kalan araç sürücülerinin beklemek zorunda kaldığına dikkat çektiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.