Hakikat Elbet Bir Gün  21 Şubat’ta Gebze’de

Hakikat Elbet Bir Gün 21 Şubat’ta Gebze’de

Tiyatro – D22 yazarı Berkay Ateş’e 25. Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü’nü kazandıran, “Hakikat Elbet Bir Gün” adlı oyunu 21 Şubat’ta, Gebze’de, BİLKAR’ın ev sahipliğinde sahneleyecek

hakikat-elbet-bir-gun-3.jpghakikat-elbet-bir-gun-4.jpg

Gebze’nin kültür ve sanattaki aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi – BİLKAR; Gebzeli tiyatroseverleri Tiyatro – D 22’nin sezon başlangıcından itibaren sahnelemeye başladığı, “Hakikat Elbet Bir Gün” adlı oyunla buluşturuyor.

Oyun 21 Şubat Perşembe günü akşamı 19.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun biletleri BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Beşiroğlu Altın Han, birinci katındaki yerinden ve Osman Hamdi Bey gişelerinden temin edilebilecek. (İrtibat: 0533 719 85 42 ve [email protected])

OYUNA DAİR

D22, yeni sezona Berkay Ateş'e 25.Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü kazandıran, Serkan Salihoğlu’nun yönettiği 'Hakikat, Elbet Bir Gün' oyunuyla merhaba dedi. Oyunda rolleri Gizem Erdem, Seda Türkmen, Emir Çubukçu, Berkay Ateş ve Can Kulan paylaştı.

Oyunun dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer, kostüm tasarımı Başak Özdoğan, müziği Erdem Doğan, hareket düzeni Gizem Erdem’e ait. Asistanlıkları Aslı Ceren Bozatlı ve Tara Haçikoğlu üstlendi.

 

“Deli dediğin gerçeği çalınandır”

Bütün normallerin değiştiği, değerlerin alt üst olduğu ‘uzak’ bir ülkede, hepimizin cebinden çıkması muhtemel o son mektubun şarkılarla beraber anlatılan, etkileyici hikâyesi. Uzak olmayan bir distopya.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.