HAKEMLER KAMPA GİRİYOR

HAKEMLER KAMPA GİRİYOR

  İlimiz hakemleri yeni sezon öncesinde Sarısu’da kampa giriyor İKİ AYRI GRUP İlimiz hakemleri yeni sezon hazırlıklarına başlıyor....

 

 

İlimiz hakemleri yeni sezon öncesinde Sarısu’da kampa giriyor

 

İKİ AYRI GRUP 

İlimiz hakemleri yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. İl Hakem Kurulu üyesi Ergün Öztürk nezaretinde düzenlenecek olan kampta hakemler iki grup olarak kampa alınacak. İki grup olarak düşünülen kampın birinci grubu 17-18 Ağustos, ikinci grup ise 24-25 Ağustos'ta Kandıra Sarısu da kampa girecek. Birinci grubun yarın sabah yola çıkacağını ifade eden Öztürk, “Hakemlerimiz geceyi Sarısu'da geçirip Pazar akşamı dönüş yapacak. İkinci grup ise 24-25 Ağustosta kampa girecek” şeklinde konuştu. 

 

AÇILIŞ 5 EYLÜL'DE

İlk grubun yarın sabah 09:00'da Seka Camii'nin önünden hareket edeceğini ifade eden Öztürk, dönüşün pazar akşamı olacağını söyledi. Kampa katılacakların hangi grupta gideceklerine dair bilgilerin kendisinden alınabileceğini ifade eden Öztürk, “Hakemlerimiz bana telefon ya da mail yolu ile ulaşabilirler” dedi. Kandıra Sarısu kampını tamamlayan hakemlerin, yeni sezon çalışmaları için sezonu ise 5 Eylül'de açacakları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.