Hadi Öldürsene Canikom Yaşlılar İçin Sahnelenecek

Hadi Öldürsene Canikom Yaşlılar İçin Sahnelenecek

 BİLKAR Tiyatro Topluluğu, Hadi Öldürsene Canikom’u 21 Mart’ta, Darıca YASDER işbirliğinde yaşlılarla dayanışma için sahneleyecek. BİLKAR...

 

BİLKAR Tiyatro Topluluğu, Hadi Öldürsene Canikom’u 21 Mart’ta, Darıca YASDER işbirliğinde yaşlılarla dayanışma için sahneleyecek.

 

BİLKAR Tiyatro Topluluğu iki ay aradan sonra Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Hadi Öldürsene Canikom’u bu sefer yaşlılar haftası kapsamında, yaşlılarla dayanışma için sahneleyecek. Kudret Sekban başkanlığındaki Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde, dernek yararına sahnelenecek oyuna ilgi çok yoğun. 21 Mart Çarşamba günü akşamı GebzeOsman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler için yeniden perde açacak oyunun başlama saati 19.30. Oyunun davetiyeleri oyun gününe kadar BİLKAR’dan ve YASDER’den, oyun günü ve saati Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki gişeden temin edilebilecek. Oyun için rezervler YASDER’in 0535 9423 91 16 ve 0262 745 68 86 numaralı telefonları ile BİLKAR’ın 0535 719 85 42 numaralı telefonlarından da kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.