Hacıoğlu, Gebzeli meslektaşlarından destek istedi

Hacıoğlu, Gebzeli meslektaşlarından destek istedi

  Başkan adayı Hacıoğlu Gebzeli emlakçılarla toplantı yaptı. Gebzeli meslektaşlarından destek isteyen Hacıoğlu, “Gebze’ye şube açacağız”...

 

 

Başkan adayı Hacıoğlu Gebzeli emlakçılarla toplantı yaptı. Gebzeli meslektaşlarından destek isteyen Hacıoğlu, “Gebze’ye şube açacağız” dedi.

Kocaeli Emlakçılar Derneği’nin 11 Mart tarihinde gerçekleşecek kongre öncesi başkan adaylarından Alpay Hacıoğlu, dün Gebze’de düzenlediği toplantıda hedeflerini açıkladı ve Gebzeli emlakçılardan destek istedi. Gebze’deki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan başkan adaylarından Alpay Hacıoğlu, “Eğer kazanırsak Oda olarak Gebze’ye bir şube açacağız. Gebze bölgesindeki üyelerimize yerinde hizmet vereceğiz” diye konuştu. Üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve mevzuat konusunda çalışmalar yürüteceklerini kaydeden Hacıoğlu, toplantıya katılan Gebze bölgesindeki emlakçılara teşekkür etti. 11 Mart tarihinde yapılacak olan kongrede 835 emlakçının oy kullanacağı belirtildi. Mevcut başkan Ahmet Pekin’in yanı sıra Alpay Hacıoğlu şimdilik başkan adayları arasında. Gebze’de Odaya kayıtlı üye sayısı ise 158. Gebze’nin önde gelen emlakçılarından Recep Avcı’nın da desteklediği Alpay Hacıoğlu’nun Gebze bölgesinden de yönetime iki kişiyi alması bekleniyor. Toplantıyı organize eden Gebzeli Emlakçı Recep Avcı da,  Alpay Hacıolğ’nun Gebze bölgesine önem verdiğini ve kendisi ile daha iyi çalışabilecekleri için destekleme kararı aldıklarını belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.