AFAD’tan işyeri eğitimleri

AFAD’tan işyeri eğitimleri

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 7 farklı işyerinde 443 çalışana afet eğitimi verdi. Temel eğitimler ardından yangın ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildi.

2.-medikal-park-(3).jpg3.-borusan-lojistik-(1).jpg

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü "Afete Hazır Türkiye" projesi kapsamında 443 firma çalışanına afet eğitimi verdi ve tatbikatlar yaptırdı.   AFAD Eğitim Şube Müdürlüğünün koordine ettiği afet eğitimlerinde temel afet bilinci, arama kurtarma, yangın, ipler düğümler, sedye ile yaralı taşıma ve sivil savunma servisi konuları işlendi. Temel eğitimler ardından yangın ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildi.

İŞYERİ ODAKLI

Kocaeli AFAD Eğitim Şube Müdürlüğünün verdiği bilgiye göre yaz aylarında işyeri odaklı olarak yapılan eğitim ve tatbikatların aralıksız sürdürüldüğü ifade edildi.   Talepler kapsamında Çayırova Birinci Otomotivde 210, Altıntel Liman İşletmesinde 17, Metalimpexte 6, Medikal Park Hastanesinde 34, Gölcük Borusan Lojistikte 62, İzmit Limak İnşaatta 94 ve Gebze İshakol Boyada 20 çalışana afet eğitimi verildiği ve tahliye ve yangın tatbikatları yapıldığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.