9 Eylül 2010 Perşembe 10:56 Giriş Sayfam Yap    |     Sık Kullanılanlara Ekle    |    Arşiv    |    Haber Yolla    |    Seri İlanlar    |    Reklam    |    Künye    |    Radyo TV    |    Bize Ulaşın
 
 
 
 
Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?





 
 
Acil Telefonlar
Hastaneler
Gebze Protokolü
Yerel - Ulusal Gazeteler
 
 
 
 
 
    Gösterim   :   2785983
 
    Bugün   :   907
 
 
Başbakana hazırlanan Namet, Gebze'yi yok saydı!
10 Mart 2010 Çarşamba
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 12 Mart Cuma günü açılışı yapılacak olan Çayırova’daki Namet firması yetkilileri dün tanıtım amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İstanbul’dan ulusal basın temsilcileri katılırken, Gebze’den hiçbir yerel gazeteci davet edilmedi.
 
2007 yılında temeli atılan ve bu yılın başında faaliyete geçen Çayırova’daki et işleme tesisi Namet Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, resmi açılışını 12 mart Cuma günü yapacak. Açılışa katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Fabrika bahçesinde Başbakan Erdoğan’ın halka hitap edeceği özel bir platform yapılırken, açılışa katılacak olan davetliler için de özel bölümler hazırlanıyor.

Gebze gazeteleri çağırılmadı


Başbakan Erdoğan’ın katılacağı açılış için ön bir tanıtım toplantısı düzenleyen firma yetkilileri, bu amaçla İstanbul’dan yaklaşık 15 civarında ulusal basın temsilcisini servisle fabrikaya getirdi. Ulusal basın temsilcilerine fabrika tesisleri gezdirildi ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi.Gebze’den hiçbir yerel gazetecinin bu toplantıya davet edilmemesi ise yadırgandı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gebze ve bölgesine önem vereceklerini ileri süren firma yetkililerinin yerel basını yok sayması eksiklik olarak nitelendirildi.


Belediyeden ‘Başbakan’ hazırlığı


Namet fabrika tesislerinin açılışını yapmak üzere Çayırova’ya gelecek olan Başbakan Erdoğan için Namet firmasının yanı sıra Çayırova belediyesi de büyük bir hazırlık içinde. Belediyenin asfalt ekipleri, Namet firmasının önünden geçen Şehit İlhan Küçüksolak Caddesi’nde gün boyu asfalt ve temizlik çalışması yaptılar.Uzun süredir bu caddede çalışmanın olmadığını ileri süren bazı vatandaşlar, yarın Başbakan’ın geleceğini öğrenince çalışmanın sebebini de anlamış oldular.

Bu haber 1319 defa görüntülenmiştir.   

       
 
                                                  Toplam ( 0  ) adet yorum bulunmaktadır.
Diğer yorumları göster
                                                                                           
 
resim
 
Spor   Yorum (0)
 
Darıca GB şirketleşiyor mu?
 
Sarı-yeşilli temsilcimiz ilk kez bir sezon sonrası böylesine bir belirsizlik yaşıyor.
resim
 
Spor   Yorum (0)
 
Bıraktığımız yerdeyiz
 
Gebzespor, sezonun son maçında Tavşanlı deplasmanına sahipsiz gitmişti. Futbolcular kulüpten ayrılırken, ne yapacaklarını bilemez haldeydi. Aradan 1 ay geçti. Menekşe’de hala değişen bir şoy yok. 
resim
 
Spor   Yorum (0)
 
‘Mehmet Genç' Skandalı
 
Kulübünün yönetimini seçmek için oy hakkı elinden alınan Mehmet Genç, Amatör futbolu yönetecek isimlerin seçilmesi için Gebzespor adına oy kullanacak.
resim
 
Spor   Yorum (0)
 
Bir Menekşe, bir de Serkan Esen
 
Gebzespor'un dün itibari ile tüm oyuncuları sözleşmesi sona erdi.
resim
 
Gündem   Yorum (0)
 
Su depoları hazır
 
İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ve Çayırova ilçelerinde inşaatını tamamladığı toplam 10.000 m3 kapasiteli su depolarının şebeke bağlantılarını sağlamak ve kayıp kaçak oranını düşürerek kontrol altına almak için çalışmalar yapıyor.
resim
 
Gündem   Yorum (0)
 
GTO, ‘İsrail hukuk tanımıyor’
 
Gebze Ticaret Odası (GTO) yaptığı yazılı açıklama ile İsrail’i kınadı.
resim
 
Gündem   Yorum (0)
 
Eğitim-İş ‘atama yönetmeliğine’ dava
 
Eğitim-İş Sendikası atama yönetmeliğine yönelik olarak dava açtı.
resim
 
Eğitim   Yorum (0)
 
Özel Hisar’dan sigara karşıtı etkinlik
 
31 Mayıs Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle Yeşilay Gebze Şubesi’nin Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlediği programa Özel Hisar İ.Ö.O.,Müzik Kulübü ve Yeşilay Kulübü olarak katılarak çeşitli etkinlikler ve gösteriler sundu.
     
            Manşetler
 
     
resim
 
Köşker, Karabulut’u sinirlendirdi
Gebze Kaymakamlığının organize ettiği Şehit ailelerine kahvaltı programına ağaç dikme krizi damgasını vurdu..
     
 
 
Köşker, Karabulut’u sinirlendirdi  
Haydaroğlu, ihale alan firmaları sordu  
Denize girilecek yerler belirlendi  
Mühendisler Nazım’ı andı  
Pomak Türklerini anlatan kitap tanıtıldı  
 
 
            Gündem
 
Köşker, Karabulut’u sinirlendirdi  
Haydaroğlu, ihale alan firmaları sordu  
Denize girilecek yerler belirlendi  
Mühendisler Nazım’ı andı  
Pomak Türklerini anlatan kitap tanıtıldı  
Vali Sözer ilimizden ayrıldı  
48 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi  
Su depoları hazır  
GTO, ‘İsrail hukuk tanımıyor’  
Eğitim-İş ‘atama yönetmeliğine’ dava  
 
   
İsmail KADI
 
HERŞEY GÖSTERMELİK!...
   
İsa TURHAN
 
Bugün mütevazi ol(a)mayacağım
   
Levent ALTUN
 
İnsan işçiler, robot işçiler
   
Barbaros TANTAN
 
Grev, sürgün, işgal ve cezaevi (3)
   
Cengiz Akgün
 
Bu nasıl Kent Konseyi?
   
Meral ERDOĞAN
 
MOLLAOĞLU YİNE SÖZÜNDE DURMADI...
   
Mesude AKYOL
 
Bu ne oğlum?
   
Barış Ateş
 
Kefensiz Kar Çiçekleri
   
Tuncer ALTUNBULAK
 
EĞİTİM VE DEMOKRASİ
   
ZAFER PESEN
 
Kara leke
   
Uğur GENCER
 
BU İKİNCİ LASTİKÇİ SOYGUNU
   
Sedat AYDIN
 
BEN OLSAYDIM…
   
Ertuğrul KAZANCI
 
BAĞNAZLIK,KADERCİLİK VE BİLİM..
  Son Dakika Haberler   -   Arşiv   -   Gizlilik   -   Reklam   -   Künye   -    Bize Ulaşın