Zabıta darp edildi

Zabıta darp edildi

  İzmit, tramvay yoluna aracını park eden sürücü ile arkadaşı, ceza kesmek için aracın fotoğrafını çeken zabıta memurunu fotoğrafı silmediği...

 

 İzmit, tramvay yoluna aracını park eden sürücü ile arkadaşı, ceza kesmek için aracın fotoğrafını çeken zabıta memurunu fotoğrafı silmediği için dövüp burnunu kırdı. Darp rapon alan zabıta memuru Murat Fidan, kendisini dövenlerden sikayetçi oldu.

Olay, İzmit Şahabettin Bilgisu Caddesi'nde meydana geldi. Otogar yönünden gelen tramvay, Fevziye durağına doğru ilerlerken yola park edilen bir araç nedeniyle durmak zorunda kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan Murat Fidan, ceza kesmek için tramvay yolundaki aracın fotoğraflarını çekti. Yaklaşık 2 dakika sonra hafif ticari araç sahibi yoldan aracını çekince tramvay yoluna devam etti. Bu arada araç sahibi Tunç Ş. ve yanındaki arkadaşı zabıta memurunun çektiği fotoğrafı silmelerini istedi. Tunç Ş ve arkadaşı, fotoğrafı silmeyeceğini söylemesi üzerine zabıta memuru Murat Fidan'ı dövdü. Esnaf ve vatandaşlar araya girerek zabıta memuruna saldıranları güçlükle durdurdu. Burnu kırılan zabıta memuru, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Zabıta memuru Murat Fidan'a 7 günlük rapor verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.