Yunan basını ziyareti yazdı: "Erdoğan hücum taktiği izledi"

Yunan basını ziyareti yazdı: "Erdoğan hücum taktiği izledi"

Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atina ziyaretinde yaşananları manşetlerden duyurdu. Yunanistan'ın büyük gazetesi Kathimerini,...

Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atina ziyaretinde yaşananları manşetlerden duyurdu. Yunanistan'ın büyük gazetesi Kathimerini, Erdoğan'ın ziyaretinde 'hücum taktiği' izlediği yorumunda bulunurken, Elefteros Tipos gazetesi 'Tarihi fiyasko' başlığını kullandı.

Kathimerini gazetesi “Gerginlikler dolu ziyaret” başlıklı haberinde “Erdoğan geldi, mesafeler daha da arttı. Erdoğan Atina’da ‘hücum taktiği’ izledi. Tüm anlaşmazlıklar alenen konuşuldu. Erdoğan, Batı Trakya ve darbeden sonra Yunanistan’a kaçan askerler konularında ısrarlıydı” dedi.

Yunan basını ziyareti yazdı: Erdoğan hücum taktiği izledi

Elefteros Tipos gazetesi “Tarihi fiyasko” başlıklı haberinde “Hatalar zinciri... Cumhurbaşkanlığı arenaya dönüştü. Çipras ise savunma pozisyonunda idi.  Ziyaret iyi hazırlanmadı” dedi.

Dimokratia gazetesi manşetinin “Erdoğan Atina’ya şov yapmaya geldi” şeklinde oldu.  İktidar partisi SYRIZA’nın yayın organı Avgi gazetesi ise “Ses tonları yüksek ama, ilişkilerin düzelmesi için irade mevcut. Anlaşabilmek için açık sözler” diye yazdı. 

Yunan basını ziyareti yazdı: Erdoğan hücum taktiği izledi

Ta Nea haberinde “Yunan Hükümeti, Erdoğan’ın tahriklerine karşı hazırlıksızdı” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.