Yönetim Ellibeş’e gitti

Yönetim Ellibeş’e gitti

 Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gölcükspor...

 

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, kulübe yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Ellibeş’e teşekkür etti .

TEK TEK TANITTI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yapılan seçimlerle tekrardan Gölcükspor başkanlığına seçilen Ahmet Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin  yönetim ve denetim kurulu üyelerini tek tek tanıtırken, Şahin bundan sonraki süreçte Gölcükspor’u hak ettiği en iyi yere taşımak için yönetici arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını belirtti ve bu süreçte de Gölcük Belediyesi’nin destek ve yardımlarını beklediklerini söyledi. GÖLCÜKSPOR HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEKYapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “Göreve tekrar seçilen Ahmet Şahin  arkadaşımızı ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah el ele vererek Gölcükspor’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız. Şu anki spor sahamızın daha modern bir tesis haline gelmesi anlamında da gerekli girişimlere ve çalışmalara başlamış durumdayız. Gölcüklü bütün vatandaşlarımızın ve sporseverlerimizin Gölcükspor’a sahip çıkmalarını ve desteklemelerini rica ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.