YILMAZ’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

YILMAZ’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 Son günlerde adı Kocaelispor başkanlığı için geçen Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, spekülasyonlara son verdi. AYNI ŞEYLERİ...

 

Son günlerde adı Kocaelispor başkanlığı için geçen Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, spekülasyonlara son verdi.

 

AYNI ŞEYLERİ BEN DE YAŞADIM

 Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz adının Kocaelispor başkanlığı için anılması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Son günlerde Kocaelispor Kulübü başkanlığı ile ilgili gün geçmiyor ki yeni isimler ortaya atılıyor, atılmaya devam da edecektir. Adımın da geçtiği bu spekülasyonlara kendi açımdan son vermek istiyorum. Kocaelispor’umuzun değerli Başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulunun ve büyük Kocaelispor taraftarlarının 3 yıldır verdiği çabayı en iyi bilenlerden, anlayanlardan biriyim. Zor koşullarda kulüp başkanlığı yapmanın sıkıntılara göğüs gerip başarılı olmaya çalışmanın emeğin alın terenin ve yalnız bırakılmanın ne demek olduğunu iliklerine kadar yaşamış biriyim” dedi. 

HAYALİM VAR

Bir hayalinin olduğunu belirten ve ileride Kocaelispor başkanlığını yapmayı hedeflediğini ima den Erhan Yılmaz, “Başkan Bahri Yavuz ve ekibinin verdiği emek ve özveriye paha biçmek mümkün değildir. Bir tarihi ayakta tutup koca bir şehri takımın arkasında yeniden bir araya getirdiler. Bu emek ve mücadelenin karşılığının da bu olmaması gerektiğini tüm içtenliğimle söylüyorum. Sahipsiz kentin çocukları Başkan Yavuz ve taraftarı önderliğinde tarih yazdı. Formasını aşkla giydiğim Kocaelispor’umuzla alakalı hayallerimin olması kadar doğal bir şey olamaz. bu birçok insanın hayalidir. Bizleri buralara layık gören beklentisi olan insanlar da elbette olacaktır, hepsine minnetle teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.