Yeni Atlas’ta yeni dönem coşkulu başladı

Yeni Atlas’ta yeni dönem coşkulu başladı

 Bölgemizin güçlü eğitim kurumlarından Yeni Atlas Okulları’nda, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına bayram havasında bir açılış töreniyle...

 

Bölgemizin güçlü eğitim kurumlarından Yeni Atlas Okulları’nda, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına bayram havasında bir açılış töreniyle “merhaba” dedi.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Törenin açılışında konuşan Okul Müdürü Yeliz Altunbaş ; ’’ Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bugün siz çocuklarımızın heyecanını okul idaresi ve öğretmenleri olarak hep birlikte paylaşıyoruz. Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir ders yılı diliyorum. Yeni Atlas Okulları’nın, insanı temel alan bir eğitim kuruluşu olduğunu belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda yürüyen, özgürlük ilkesini benimsemiş, iyi insan olmayı önemseyen okulumuzun eğitim-öğretim yılı açılış töreninde hep birlikte olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Altunbaş,  Atlas Okulları’nın temel felsefesinin; yaratıcı ve özgür kişilikli, kendisiyle barışık, demokratik ve çoğulcu değerlere sahip bireyler yetiştirmek olduğunu kaydetti. Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel ise; “2017-2018 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak nitelikli ve ayrıcalıklı eğitimin yanı sıra Cumhuriyet değerleri ve Atatürk ilkelerine bağlı; üretken, sosyal, beceri sahibi, toplumsal sorumluluklarının farkında olan öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen bir okul olduklarını vurgulayarak büyük bir TEOG zaferinin ardından büyüyüp, genişleyen kadrosuyla gelecekte daha iyi sonuçlar alacağımızı umuyorum.'' dedi. Yeni Atlas Okulları’nda eğitim-öğretim yılı açılışı, konuşmaların ardından velilere verilen kokteyle sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.