Yeni Atlas’ta mezuniyet coşkusu

Yeni Atlas’ta mezuniyet coşkusu

 Gebze’nin başarılı eğitim kurumlarından Yeni Atlas Okulları önceki akşam 8. Sınıflarda mezuniyet coşkusu yaşadı. Törende öğrenciler ve veliler...

 

Gebze’nin başarılı eğitim kurumlarından Yeni Atlas Okulları önceki akşam 8. Sınıflarda mezuniyet coşkusu yaşadı. Törende öğrenciler ve veliler büyük mutluluk yaşadıkları gözlendi.

Bayramoğlu Basın İlan Tatil Köyünde düzenlenen programa aynı zamanda okul velileri olan, Gebze Garnizon Komutanı Bnb. Ramazan Uydaş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu ve Gebze eski belediye başkan yardımcısı Metin Gökçe ile okul kurucuları Orhan Uzunoğlu ve Fuat Akyel, okul müdürü Yeliz Altunbaş ile öğrenciler ve veliler katıldı. Birlikte açılan iftarın ardından Okul kurucularından Fuat Akyel kısa bir konuşma yaparak, çok mezuniyet gördüğünü ancak son mezuniyetin çok daha anlamlı olduğuna dikkat çekti. Okulun kuruluşunda öğretmenlerin kendilerine gelerek; “Bu sınıflarla ne yapacağız” dediğini söyleyen Akyel, “O zaman başarı hikayelerini birlikte yazacağız dedik ve önce sınıf iklimi dedik, bunu kısa sürede başardık ve daha sonra da velilerin bize olan güvenine öğretmen ve idari kadronun da inancı ile çok kısa sürede çok önemli bir başarı sağladık” dedi. “Sabah sınıfa giren bir öğretmenin öğrencinin yüzüne bakarak kahvaltı yapıp yapmadığını anlamıyorsa ders anlatmasına gerek yoktur” diyen Akyel; “Tüm bu gerçeklerden yola çıkarak çok başarılı bir TEOG süreci geçirdik ve bunu tüm ekip olarak birlikte yaptık. Bunu hep beraber sağladık. Benim desteğim, öğretmen arkadaşların desteği ve öğrencilerin başarılı gayreti üç mutlu yapıyı bir arada oluştu. Kocaeli ilinde 15 tam puan yapan 15 öğrenciden sadece biri Gebze ve Darıca’dan, diğer 13 kişi İzmit merkezden. TEOG’da ayrıca üç birinciyi de biz çıkardık. İnsanlar yaptıklarınızı unutur ama hissettirdiklerinizi asla unutmaz, bize çok şeyler hissettirdiniz, hepinize çok teşekkürler ediyorum. “ dedi.

Okul Müdürü Yeliz Altunbaş da, “Bu çocukları bize emanet ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz, değerli öğretmenlerimiz başta olmak üzere başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Okul Birincisi İrem Şeyda Bulut kısa bir konuşma yaptı ve başarıda emeği olan idareci, öğretmen ve ailesine teşekkür etti ve okul kütüğüne birincilik çivisini çaktıktan sonra bayrağı Zeynep Sude Sönmez’e teslim etti. TEOG’da 120 net yapan öğrencilere verilen plaketin ardından mezun olan öğrencilere diplomaları programa katılan protokol üyeleri ve öğretmenler tarafından verildi. Birlikte söylenen şarkıların ardından tüm mezon alan öğrenciler keplerini havaya fırtalarak büyük bir mutluluk yaşadılar. 


















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.