Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter Uranüs karşıtlığı ile ev aile ve kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli sürpriz bazı fırsatlar ve şanslar...

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter Uranüs karşıtlığı ile ev aile ve kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli sürpriz bazı fırsatlar ve şanslar elde edebileceksiniz. Önemli bir krizi fırsata dönüştürebilirsiniz. Hiç hesapta olmayan imkânsız diye düşündüğünüz bir evi satın alabilirsiniz. Belki de taşınma kararları gündem yaratabilir.

Yer değişimi yapmanız gerekebilir, evinizin aniden tadilata girmesi söz konusu olabilir. Kariyerinizle ilgili sürpriz ve güzel değişimler oluşabilir. Eğer kariyerinizi farklı seçimlerle yenilemek istiyorsanız ve hızlı sonuçlar almak istiyorsanız girişimlerinizi bu hafta başlatmanızı önenirim.

Hafta ortasından itibaren ikili ilişkilerinizde önemli iletişimler kurulabilirsiniz. Haberleşme trafiğiniz yoğunlaşırken aşk ve ilişkilerde soru işareti olan konular çözüme kavuşabilir. Kendinizi yenilemek ve artık geçmişten kopmak isteyeceksiniz. Bunu bu hafta en güçlü şekilde başarmalısınız.

Haftanın Mottosu: İnsan düşünmek, inanmak daha da önemlisi sevmek için dünyaya gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.