Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz, aşk...

 

Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz, aşk ve sevgi konularına ilişkin hem şanslı hem de keyifli bir süreç olacak.

Özellikle yalnız Yengeçler sanki etrafınıza herkesi etkileyecek bir enerji yayıyor olacaksınız. Bu tarihe kadar yalnız olanlar kendilerini türlü aşk ilişkileri ve flörtler içinde bulabilirler. Fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, kilo almaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin. Üzerinize bir rahatlama ve tembellikte çökebilir. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile de hem aile ile ilgili konularda hem de eşiniz, ortağınızla ilgili konular üzerinde güç savaşlarına girmeyin! Kimseyi manipüle etmeyin. Hem eş hem de ailevi konularda kendi doğruluğunuzu savunacağım derken ipleri iyice germeyin, dikkat edin. Yaptırım gücünüzü sert bir şekilde kullanmayın. İstediğiniz her türlü konuda ailenizi veya eşinizi çok rahat bir şekilde ikna edebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.