Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özellikle sağlığınıza ekstra dikkat edin. Kaslarınıza, bel bölgenize… Özellikle...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özellikle sağlığınıza ekstra dikkat edin. Kaslarınıza, bel bölgenize… Özellikle belinize dikkat edin, kolayca rahatsızlanabilirsiniz. İş konusunda ise birlikte çalıştığınız özellikle kadın figürlerle anlaşmak zor olabilir, iş arkadaşlarınızla aranız açılabilir. 

İş arkadaşlarınıza karşı sert ve eleştirel yaklaşabilir, soğuk ve mesafeli olabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz kırgınlıklar oluşabilir. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınıza site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır. Bazılarınız reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler. Yine bu tarihe kadar seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde daha detaycı ve titiz olabilirsiniz.

Bu dönem zihniniz çok daha fazla çözüm odaklı olacak. Özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızın sorunlarını çözmeye yönelik akıl verebileceksiniz. Yeni okunacak, araştırılacak kitaplar alabilir, yakın çevrenizle sık sık kitap alışverişleri yapabilirsiniz. Bu dönem araba kullanmayı öğrenebilir, dans kurslarına gidebilir, ufkunuzu genişletecek yeni eğitimler alabilirsiniz. Yazınsal anlamda daha yaratıcı olabilirsiniz. Bu yazdığınız şeyleri başka insanlarla paylaşmak arzusu duyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.