Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile yurt dışı, yabancılar,...

 

Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, eğitim, inançlar, hukuksal konular üzerinde etkili olacaktır.

Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer ki elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var ve bir yayın evi arayışı içindeyseniz, işte bu tutulma sizi bir yayın evi ile yollarınızı kesiştirebilir. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak için de fırsatlarınız olacaktır. Eğitimle ilgili de radikal kararlar verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilir ya da yarım bıraktığınız bir eğitime dönmek isteyebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz. Eğer bir davanız var ise size fayda sağlayacak şekilde ilerlemeye başladığına şahit olabilirsiniz.

Tutulma etkisi ile eğer ki bir iş arayışınız var ise çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Buna arkadaşlarınızdan biri vesile olabilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de aşk sezonunuz açılmış oluyor. İlginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmelisiniz. Yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz.

Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 20 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, ticaret, ithalat, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler gibi konularda oldukça şanslı bir süreç içine gireceksiniz. Bu gibi işlerden ve bu konulardaki gelişmelerden mutluluk duyabileceksiniz. Yalnız olanlar yurt dışında veya sizden uzakta yaşayan birileri ile bir gönül macerası içine de girebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.