Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile finansal anlamda da kazançlar söz konusu olacak. Fakat beklenmedik, ani harcamalar, masraflar çıkabilir. Kredi vesaire düşünüyorsanız...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile finansal anlamda da kazançlar söz konusu olacak. Fakat beklenmedik, ani harcamalar, masraflar çıkabilir. Kredi vesaire düşünüyorsanız sıkıntılı bir şekilde olsa da amacınıza ulaşabileceksiniz.

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Hayatının odak noktası daha çok iş ve kariyer üzerine kurulu olacaktır. Yapacağınız her türlü işte daha detaycı ve mükemmeliyetçi, analiz yeteneklerinizi kullanarak en iyi ve en mükemmel işi çıkarmaya çalışacaksınız. Yeni işe teklifleri ile bu süreç içerisinde karşılaşabilirsiniz. Ama 7 Eylül’den sonra değerlendirmeniz de fayda olduğunu düşünüyorum. Kariyer alanınızda geri giden Merkür yüzünden biraz kafa karışıklığı yaşayabilir, mantıklı düşünmek de zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili minik sorunlar oluşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.