Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular eğitimle ilgili...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular eğitimle ilgili konular, kardeşler, yakın çevreniz, seyahatler, komşuluk ilişkileri, kuzenler ile ilgili konular olacaktır.

Öncelikle tutulma ile birlikte spontane, plansız bir tatile veya bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta bu seyahatlere hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz. Tutulma etkisi ile iş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Özellikle bu hafta kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa bu tutulma mesafe olarak size yakın biri ile flört, tanışma durumunu da ortaya çıkarabilir, bilginiz olsun. Yine tutulma etkisi ile internet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilir, sosyal ağlar üzerinde daha aktif çalışmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, araştırabilir, web sitesi açabilir, blog açabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Evinizi, yaşadığınız alanı güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ile yayıncılık, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve projelerde ise kontrollü, uzun soluklu, sağlam emin adımlar atabilirsiniz. Seyahat planları da yapabilirsiniz pek tabii ki. Hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek, yeni hedefler koymak, stratejiler belirlemek için de harika bir hafta!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.