Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 8. evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde,...

 

Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 8. evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde, başkalarının finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz.

Eşinizin veya ortağınızın finansal konularında iyileşmeler gözlemeyebilirsiniz. Borç aradığınız anda kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde rahatlıkla borç bulabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar belki de ev ya da araba almak adına kredi çekmek için adımlar atabilirsin. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile de dostlarınıza, arkadaşlarınıza karşı kontrolcü, egoist, manipüle eden bir şekilde davranmamaya özen gösterin. Parasal konularda değişim ve dönüşüm sizi bekliyor. Bu para kazanma şekliniz olabilir, sektör anlamında olabilir. Fakat gökyüzü her şekilde maddi konulardaki tutumunuzu da değiştirmenizin zamanının geldiğine işaret etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.