Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özellikle ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlar söz konusu olacak. Partnerinizle...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özellikle ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlar söz konusu olacak. Partnerinizle aranız açılabilir ya da partnerinizin kendi hayatına dair olan sorunları size ilgi göstermesine engel olabilir. Eğer böyle bir durum olursa lütfen onu idare edin.

Ortaklıklarla ilgili konularda finansal anlamda aranızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir.Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iletişim odaklı olacağınıza işaret etmektedir. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir. Yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha detaycı ve titiz olacaksınız. Bu konuda sizleri memnun etmek pek kolay olmayacaktır.

Bunun yanı sıra iyi veya kötü ağzınızdan çıkan her kelime fazlası ile göz önünde olacak ve kolay fark edilecektir. Eğer ki iş arama sürecindeyseniz bu dönem iletişimin yoğun olduğu satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, marka yönetim, sosyal medya yönetimi, bilişim, internet gibi alanlarda iş bulma şansınız çok daha yüksek olacaktır. İşinizi yaparken çok daha titiz ve dikkatli olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.