YAY 23 Kasım - 21 Aralık

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Bu hafta, finansal sorunlarınızı toparlamanız için bazı şans ve fırsatlar ayağınıza kadar geliyor olacak. Siz de bu şansları iyi değerlendirmek için...

Bu hafta, finansal sorunlarınızı toparlamanız için bazı şans ve fırsatlar ayağınıza kadar geliyor olacak. Siz de bu şansları iyi değerlendirmek için elinizden gelen mücadeleyi göstermelisiniz. İlk bakışta sizler için bunlar küçük şeyler olabilir ama ilerleyen zamanlarda bunların hiç te küçük ve önemsiz olmadığını görecek, oldukça güzel kazançlar elde edebileceksiniz. Duygusal hayatınızda ise sağlam temelleri bir türlü oluşturamadıysanız bazı problemler yine üst üste gelebilir.

Bu noktada sizlere tavsiyem daha uyumlu ve anlayışlı olmanızdır. Bunun dışında sizden talep edilenleri en ufak basamağından başlayıp sonuna kadar başarıyla götürebilmeniz. Doğanız gereği değişken bir yapıya sahip olmanız istikrarın önünde bir engel olsa da bu noktada ani kopuş risklerine karşı bazı şeyleri artık göze alamayabilirsiniz. Sahip olma ve değer duygusu hafta ortasından itibaren önem kazanacak. Duygusal güvenliğinizin yanında maddi güvencenizi de oluşturacağınız kişi veya kişiler hayatınızda aniden bir rol üstlenebilirler.

Haftanın Mottosu:

İnsana şans, dirseğinin yardımıyla gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.