YAY 23 Kasım - 21 Aralık

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Yeniay’ın sizin burcunuzda gerçekleşmesi etkisiyle tutkularınızın ve hırslarınızın fazlasıyla attığı bir hafta içerisine giriyor olacaksınız....

Yeniay’ın sizin burcunuzda gerçekleşmesi etkisiyle tutkularınızın ve hırslarınızın fazlasıyla attığı bir hafta içerisine giriyor olacaksınız. Hayatınızda soru işareti olarak kalmış eksik parçaları uygun parçalarla bütünleyip soru işaretlerinizin cevaplarını kendiniz buluyor olacaksınız. Aldığınız kararla çevrenizdeki birçok kişiyi şaşırtabilirsiniz.

İstikrarlı ve disiplinli davranışlarınızın altında güvensizlik ve korku duyguları da olabilir. Buna rağmen bildiğinizden vazgeçmemeniz size iyi gelecektir. İlişkilerinizde bunlara aldırış etmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili başarılı bir hafta hayatınızda yeniye dair ne varsa tüm anahtarları elinizde olacak.

Emeklerinizin karşılığını alacağınız özel bir zaman dilimi. Burada aldığınız kararlar geleceğinizi şekillendiriyor olacak. Partneriniz veya eşinizle özel paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz.18 Aralık bu haftanın en önemli günü. Yalnızlar için ise ilişki sinyallerini alacağınız kişiyle tanışma olasılığınız yüksek. Âmâ bu ilişkiyi biraz gözden geçilmelisiniz.

Haftanın Mottosu:

Ortada bir amaç varsa, başarı için hiçbir sınır yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.