YAY 23 Kasım - 21 Aralık

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Haftaya başlarken ilişkilerinizdeki bazı değişimler sizi ileriye doğru götürecek motivasyonu sağlayacak düzeyde olacaktır. Hedeflerinize odaklanma zamanı...

Haftaya başlarken ilişkilerinizdeki bazı değişimler sizi ileriye doğru götürecek motivasyonu sağlayacak düzeyde olacaktır. Hedeflerinize odaklanma zamanı geldi. Artık son tamamlanmalar içerisindesiniz. Sizler için düzlüğe çıkmak çok yakın ama çıkmadan düşünmeniz ve irdelemeniz gereken bazı konular gündeminizde olacak.

Aşk hayatınızda uzun zamandır almaktan çekindiğiniz bazı kararlar artık gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. İlişkilerle ilgili ciddi bir sınavı vermiş olmanın gururu, artık yeni ilişkilere güvenle adımlar atmanızı sağlayacak. Merkür’ün burcunuzda Retro olması geçmiş hatalarınızla adaletli bir şekilde yüzleşmenizi sağlayacak. Bazı yerlerde mantık hataları yapmış olduğunuzu hissediyor olacaksınız.

Hafta sonu ilişkilerde net kararlar ve konuşmalar yapma zamanı. Hafta ortasında gizli kalmış bazı konulara dikkat. Şüpheci ve kıskanç tavırlarınız yersiz olabilir. Pişman olmanız muhtemel olan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var.

Haftanın Mottosu:

Daima ara, bugün altın ararken bakır bulursun, yarın bakır ararken altın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.