YAY 23 Kasım - 21 Aralık

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Haftaya ikili ilişkilerinizde ciddi sorunlar ve yakınlaşmaların gündeme gelmesiyle gerginlikler ve sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Eşiniz ve partnerinizle...

Haftaya ikili ilişkilerinizde ciddi sorunlar ve yakınlaşmaların gündeme gelmesiyle gerginlikler ve sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Eşiniz ve partnerinizle olan sorunlara biraz daha gerçekçi ve anlayışlı yaklaşmalısınız.9 Ekim civarında aranızda gerçekleşecek olan konuşmalara dikkat. Önemli olan konuşmaları ve sonuçlanmaları 15 Ekim civarında gerçekleştirmelisiniz.

Yanlış anlaşılmalar ve üslup problemlerine dikkat etmelisiniz. Bazı sert konuşmalardan uzak durursanız problemlerinizi daha kolay çözebilirsiniz. Marsın hafta boyunca olumlu etkisiyle kariyerde mücadele vermiş olduğunuz sorunların üstesinden gelebilecek önemli bir oluşum yaşayabilirsiniz.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcuna geçmesiyle, Ruhsal anlamda kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz. Psikolojik ve ruhsal kişisel gelişiminizi olumlu yönde etkileyecek konular gündeminizde e olabilir. Şiir yazmak, kitap yazmak ya da yoğunlaşma gereken işlerinize odaklanmak için önemli bir yıllık transit etkisi deneyimleyeceksiniz.

Haftanın mottosu:

Bilgeliğin değişmez işareti, ortalıktaki mucizeyi görmektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.