“Voleybol Maçında Dostluk Kazandı”

“Voleybol Maçında Dostluk Kazandı”

 Kandıra’da gençlere ve çocuklara sporu özendirecek çalışmalarda bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor...

 

Kandıra’da gençlere ve çocuklara sporu özendirecek çalışmalarda bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonunda meclis üyeleri ve Belediye personeliyle birlikte voleybol maçı yaptı. Keyifli geçen karşılaşmayı dostluk kazandı.

Yavuz Sonat Güzel Kapalı spor salonunun açılışıyla birlikte gençlere ve çocuklara yönelik Kandıra’da farklı spor branşlarında eğitim verilmesiyle ilgili çalışmalarını hızlandıran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençlere ve çocuklara örnek oluyor. Meclis üyeleri ve Belediye personeliyle Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor salonunda voleybol maçı yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bizler yöneticiler olarak sosyal hayatımıza sporu katmalı ve başta çocuklarımız olmak üzere tüm yaş kesimini spor yapmaya karşı teşvik etmeliyiz dedi.

 İş hayatının zorlukları ve stresi içinde sağlıklı yaşamaya özen gösteren Başkan Köken’in meclis üyeleri ve Belediye Personeliyle bir arada motivasyonu arttırmayı hedefleyen voleybol maçının sonunda dostluk ve birlik beraberlik galip geldi. Sosyal aktivitelerimizi arttıracağız diyen Başkan Ünal Köken, ilçemizde spor faaliyetlerinin bir çok farklı branşta yapılması için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.