Vergül: “Üzerimize düşeni yapacağız”

Vergül: “Üzerimize düşeni yapacağız”

   2 Ağustos’tan beri Afyon’da ikinci etap kampında olan Kocaeli Birlikspor önceki gün sabah antrenmanından sonra kampı noktaladı ve kentimize...

 

 

 

2 Ağustos’tan beri Afyon’da ikinci etap kampında olan Kocaeli Birlikspor önceki gün sabah antrenmanından sonra kampı noktaladı ve kentimize döndü. Kırmızı beyazlıların genç teknik adamı da kamp hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

KOCAELİ’YE DÖNDÜ

 

İkinci etap kampı için ay başında Afyon’a giden ve Çakmak Otel’de konaklayan Kocaeli Birlikspor günde çift antrenman yaparak dolu dolu bir hazırlık süreci geçirdi. Kampı önceki gün sabah saatlerinde yaptığı kuvvet ve koordinasyon antrenmanıyla tamamlayan temsilcimiz öğlen saatinde Kocaeli’ye döndü. 5 hazırlık maçı yaparak gençlerden oluşan takıma deneyim kazandıran Birlikspor Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül kampın iyi geçtiğini ifade etti.

 

İYİ KAMP GEÇİRDİK

Vergül, “Yeni sezon hazırlıklarına başladığımızdan bu yana aralıksız çalışıyoruz. Ciddi bir hazırlık sürecini en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyorum.  Çocuklarımızın performanslarını belli bir noktaya kadar çıkardık. Teknik ve taktik anlamda da yol kat ettik. Yaptığımız hazırlık maçlarında oyuncularımızın her birinin bireysel performansını ve takım oyunundaki katkısını değerlendirdik” dedi.

 

AÇILIŞ SAKARYASPOR’LA

Takıma 2 gün izin verdiklerini dile getiren genç teknik adam, “Kafamızda genel olarak takım şablonu artık belirdi. Tabi ki eksiklerimiz henüz bitmiş değil. Takıma 2 gün izin verdik ve Perşembe günü yeniden çalışmalara başlayacağız. Cumartesi günü Sakaryaspor ile sezon açılışını yapacağız ve artık ‘lig’ diyeceğiz. Teknik ekip, oyuncu ve personel olarak elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HERKESİ YANIMIZDA İSTİYORUZ

“Başarılı bir sezon geçirmeyi arzu ediyoruz” diyen Vergül, “İlk maçımızı deplasmanda Menemen Belediyespor ile oynayacağız ve yolumuza haftalık hedeflerle çıkacağız. Kulübümüzün ve kentimizin başarısı için üzerimize düşeni yapacağız. Bu noktada itici güç olan taraftarımızı, kent büyüklerimizi ve sporseverleri de yanımızda görmek isteriz. Başarılı bir sezon geçirmeyi arzu ediyoruz. Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.