Veli Eğitim Programı tamamlandı

Veli Eğitim Programı tamamlandı

  Darıca Final Okulları velilerine yönelik düzenlenen sertifikalı ‘’ Veli Geliştirme Eğitimi Programı’’  6 Mart 2018 tarihinde başlayarak...

 

 

Darıca Final Okulları velilerine yönelik düzenlenen sertifikalı ‘’ Veli Geliştirme Eğitimi Programı’’  6 Mart 2018 tarihinde başlayarak 10 Nisan 2018 tarihinde tamamlandı.

Eğitim programı süresince Kuşaklar ve Özellikleri/Sevgi, Saygı, Güven, Özgüven /Yaratıcılık Liderlik Kültür / Öğrenci Başarısında Anne Baba Tutumları /Aile Tipleri ve Özellikleri/ Hedef Belirleme ve Motivasyon/ İletişim / Yaş Gruplarına Göre Çocukların Gelişim Özellikleri/ Sorun Çözme Becerileri konuları işlenmiştir. Uygulamalı, Görsel Sunumlu, Soru yanıtlı, çerçevede etkili bir seminer programı katılımcı velilerin memnuniyetiyle son buldu. Aktif ve devamlı katılan 44 veliye Veli Geliştirme Eğitimi Sertifikası törenle dağıtıldı. Mazeretleri dolayısıyla 12 velimiz programa katılamadı.

6 HAFTA SÜRDÜ

Seminer programını sunan ve uygulayan Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı Murat Kaya; '' Öğrenen Okul, Öğrenen Veli anlayışı içinde okulumuz velilerinin’’ BİZ ‘’kültüründe buluşmasına değer katmaya çalıştık. Bilinçli anne babalar nitelikli ve kaliteli çocuk yetiştirilmesine daha sağlıklı rehberlik yapacaktır. Bu çalışma ile Okul kültürümüze de değer kattığımızın inancındayım. 6 Haftalık bu faaliyet ile önemli konuları işledik. Ayrıca katılımcı velilerimizin ve çalışanlarımızın adına Tema Vakfına birer fidan bağışında bulunduk. Tüm Katılımcılara ilgilerinden dolayı Teşekkür ederim. Umarım ve diliyorum ki edinilen bilgilerle yarından itibaren yaşamsal ilişkilerimize yeni bakış acıları sunabileceğiz.'' Dedi.

Her katılımcıya sertifikaları ve Tema Vakfına bağışlanan fidan belgeleri Genel Müdür Murat Kaya tarafından takdim edildi. Katılımcı tüm veliler büyük bir memnuniyetle teşekkür ederek programdan ayrılırken yeni bir seminer programında buluşmak dileklerini ilettiler.

EĞİTİME  KATILANLAR

Eğitim katılımlarımız; Özlem Gürkan,Özkemal Büyük,Leyla Büyük,Özlem Kılıçcı,Ferit Karadayı,Arif Yılmaz,Hamide Kırlar,Nasuh Kırlar,Sebahat Ramazanoğlu Küçük,Recep Baştarcan,Nilgün Baştarcan,Özlem Dağdeviren,Dilek Sarıyurt,Fatma Atmaca,Fatma Ökmen,Seven Köse,Özgür Eroğlu,Nevin Yiğit,Birol Yiğit, Fatma Gök, Sevgi Kuman, Rabia Külekçi, Mehmet Çoşkun, İman Çoşkun, Merve Nalbant, Eylem Yılmaz, Duygu Saçar, Duygu Güneş, Hülya Karakaya, Gülseven Önal, Gürcan Önal, Aliye Kartal Doğan, Oğuz Doğan, Çiğdem Yılmaz, Mehmet Yılmaz, Neşe Çoşkun, Meral Karabaş, Aydin Tahtacı, Işıl Tahtacı, Arzu Tatar, Murat Yanar, Ömür Gültekin, Ali Polat, Ayten Yılmaz Gülen.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.