VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR VE GEBZE BELEDİYESİ‘NE ÇAĞRI:    Mermerciler projesini açıklayın

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR VE GEBZE BELEDİYESİ‘NE ÇAĞRI: Mermerciler projesini açıklayın

 VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR VE GEBZE BELEDİYESİ‘NE ÇAĞRI: Mermerciler projesini açıklayın**Pelitli Köyü bölgesinde 1250 dönüm alan üzerinde...

 

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR VE GEBZE BELEDİYESİ‘NE ÇAĞRI:

 

Mermerciler projesini açıklayın

**Pelitli Köyü bölgesinde 1250 dönüm alan üzerinde yapılması planlanan Mermerciler Fuar Alanına dönük olarak tartışmalar sürüyor. Proje konusunda ise Büyükşehir Belediyesi ile Gebze Belediyesi’nin kamuoyuna açıklama yapması isteniyor.

 

 

17.03.2016’da gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisinde Gebze Pelitli ’de 1250 dönüm alanda Mermerciler Fuar ve Borsası için imar plan değişikliği onaylanmıştı.  Buna göre söz konusu bölgede üretim yapılmayacak sadece fuar ve borsa olarak değerlendirilecekti. 

ATELYÖLER OLACAK MI?

Pelitli ve Akviran Mahallelerinin içinde kalan 1250 dönümlük alanda mermer üretimi yapılmayacağı ancak mermerle ilgili olarak süs eşyaları üretimi yapacak çok sayıda atölyelerin oluşturulacağı ileri sürülüyor. Buna göre söz konusu atölyeler ise çevrenin kirlenmesine neden olacak. Özellikle Ballıkayaların böyle bir durumda çok büyük zarar göreceği ifade ediliyor.

AÇIKLAMA YAPSINLAR

Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan çok sayıda Gebzeli ise,  söz konusu projeyle ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’nin kamuoyuna ayrıntılı olarak bilgi vermesini istiyor. Vatandaşlar, oldu bittiyle ve kamuoyundan saklayarak böyle bir projenin Gebze’ye  yararlı olmayacağını ifade ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.