Vatandaş hayvanat bahçesine koştu

Vatandaş hayvanat bahçesine koştu

Türkiye’nin ilk ve tek özel hayvanat bahçesi olan Darıca’daki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı büyük yeniliklerle ziyaretçilerin beğenisini...

Türkiye’nin ilk ve tek özel hayvanat bahçesi olan Darıca’daki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı büyük yeniliklerle ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.

Türkiye’nin en iyi hayvanat bahçesi olan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ziyaretçi akınına uğradı. Havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne akın etti. Türkiye’nin en önemli hayvanat bahçesi olan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde yurt içi ve yurt dışından da ziyaretçileri ağırlanıyor. Hayvanat bahçesine en fazla ilgi gösteren ise çocuklar oluyor.

Özellikle çocuk oyun ve eğlence alanları, kafeteryalar ve hayvanların doğal ortamlarında rahat yaşaması› için oluşturulan yeni yaşam alanlar› hemen fark ediliyor.  Hayvanat bahçesinde midilli atlar›, şempanzeler, kangurular, aslanlar, kaplanlar, gergedanlar, ayılar, zürafalar, yılanlar, penguenler, dev kaplumbağalar en fazla ilgi çeken hayvanların başında geliyor.

DİNLENMEK VE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK

Havaların sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar hayvanat bahçesini gezmeye geldiklerini dile getirerek, ”Fırsat bildik tabi eş dost toplandık geldik. Gene olduğu gibi çok güzel ve kalabalık herkes bir arada geziyor. Çok güzel her gün gelişmesinden belli milyonlarca turist ağırladığını görüyoruz. Darıca için güzel bir gezi ve gurur kaynağımız civar illerden gelen kısacası çok memnunuz. Bahar’ın gelmesiyle çocuklarla beraber hafta sonunun tadını çıkarıyoruz. Hayvanat bahçesine geçen sene yaz mevsiminden bugüne gelmiyorduk. Havalar ısınınca çocuklarla beraber gezmek için geldik” diye konuştular.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.