Uyuşturucu tacirlerine darbe

Uyuşturucu tacirlerine darbe

  İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında...

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında 1-31 Ağustos tarihleri arasında operasyonlar gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yapmış olduğu uygulamalar neticesinde 3 kilo 20 gram eroin, 7,63 gr metamfetamin, 136 adet uyuşturucu hap, 4,65 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 9 kilo 617 gr esrar ve 128 kök hint keneviri ele geçirdi.

HİNT KENEVİRİ VE ESRAR

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonlar neticesinde; 6 bin 195 kök hint keneviri ve 54 gram kubar esrar ele geçirildi. Emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonların toplamında ise 3 kilo 20 gram eroin, 7,63 gram matamfetamin, 136 adet uyuşturucu hap, 4,65 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 9 kilo 671 gram esrar ve 6 bin 323 kök hint keneviri ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.